Scoville SUICIDE

Klaar voor een Scoville Suicide?! Dutch Chili Fest staat bekend om haar competities. Bezoekers met lef kunnen hun peperresistentie tonen door deel te nemen aan de Heetste Hamburger van Nederland-wedstrijd (alleen op de `zaterdag) ((ook voor vegetariërs en veganisten natuurlijk). En ook dit jaar  is er weer de Heetste Peper wedstrijd (alleen op de zondag) waarbij bezoekers dezelfde uitdaging aangaan met, jawel... hete pepers!

Heb je niet de behoeften om op het podium mee te doen aan deze heetste hamburger wedstrijden, dan kan je met je vrienden groep ook of stage deelnemen aan deze wedstrijden, , dus verborgen achter een scherm, maar deze wedstrijden worden wel gefilmd, meer informatie hierover volgt spoedig, dus hou onze sociale media en website in de gaten!

Inschrijven voor de Heetste Hamburger & en Heetste-peper eet wedstrijden van Nederland kan vanaf 15 juli op info@dutchchilifest.nl

Professionals en hobbyisten met passie kunnen uitblinken middels de Hot Sauce & Sambal Show Off waar signature sambals en hete sauzen door het publiek en een vakkundige jury worden getest op smaak, kleur, textuur, geur, heetheid en uitstraling. Winnaars maken kans op de Dutch Chili Fest Award.

Ingeschreven deelnemers van de hot sause en sambal wedstrijd kunnen op zaterdag 7 september vanaf 16:00 en op zondag 8 september tussen 12.00-14.00 hun sambal en/of hot sauce inleveren bij de infostand bij de entree. zondag 8 sept om 17.30 wordt de winnaar bekend gemaakt!

HEETSTE PEPER EET WEDSTRIJD 2018 WINNAAR IS “STAN KELDERS”

 Heetste peper eet wedstrijd 2017 winnaar “Hilde Koopman”

Schermafbeelding 2017-09-22 om 11.38.26.png

Winnaar beste Dutch Chili Fest hete sauce 2017:

Jeroen de Bont aka Dokter Worst met zijn “Nondedju hete saus’

Schermafbeelding 2017-09-22 om 11.41.09.png