Peper, hamburger & hot wings wedstrijden

DCF_ANIMATION_WEB_SUICIDE_2019.gif

Klaar voor een Scoville Suicide?! Dutch Chili Fest staat bekend om haar competities. Bezoekers met lef kunnen hun peperresistentie tonen door deel te nemen aan de Heetste Hamburger en de Hot Wings contest van Nederlandwedstrijd (Heetste Hamburger wedstrijden zijn alleen op de `zaterdag) ((ook voor vegetariërs en veganisten). Op zondag organiseren we wederom weer 1 Hot Wings contest die we in samen werking doen met Beef & The Wingman, die ook met hun overheerlijke kippetjes komen verkopen op ons festival. Enr voor de echte echte dare devils onze ons,….. De moeder van alle spicy wedstrijden. de“Heetste Peper eet wedstrijd”

Heb je niet de behoefte om op het podium mee te doen aan deze heetste hamburger wedstrijden, dan kan je met je vrienden groep ook of stage deelnemen aan deze wedstrijden, , dus verborgen achter een scherm, maar deze wedstrijden worden wel gefilmd, meer informatie hierover volgt spoedig, dus hou onze sociale media en website in de gaten!

Inschrijven voor de pittige wedstrijden kan vanaf nu via stefan@dutchchilifest.nl

Stan en Maik.jpg

Winnaar van de 2018 hete peper eet wedstrijd Stan Kelders (rechts)

Schermafbeelding 2017-09-23 om 17.05.03 kopie.jpg

Winnaar van de 2017 hete peper eet wedstrijd “Rita Skubch”

ChilliAlch-8-1.jpeg

En de jury bij de hete peper eet wedstrijd wordt verzorgd door onze engelse vrienden Jay en Dave van de Clifton Chilli Club