Hot sauce & sambal contest

DCF_ANIMATION_WEB_SUICIDE_2019.gif

Winnaars beste hot sauce 2019!

Black Gold - SausGuru

Black Gold - SausGuru

JenkerD - Alfredos Foodtruck

JenkerD - Alfredos Foodtruck

Heat Enhancer - Raijmakers Heetmakers

Heat Enhancer - Raijmakers Heetmakers

Winnaars beste sambal 2019!

Mandarin Chutney - Saus Guru

Mandarin Chutney - Saus Guru

Darvaza - De Vergulde Tong

Darvaza - De Vergulde Tong

Dubbel in Trubbel - Tanja Verploegen

Dubbel in Trubbel - Tanja Verploegen

DIT JAAR KIEST HET PUBLIEK... 

Elke deelnemer van deze wedstrijd zorgt dat zijn hot sauce of sambal zaterdag 7 septembervoor openingstijd (voor 16:00) bij het Klokgebouw is afgegeven.. Deelnemers die dit weekend niet aanwezig kunnen zijn kunnen hun product ook opsturen naar: Zwaardvis Music Klokgebouw 50 5617AC Eindhoven t.a.v. DCF (let op dat flesje/potje goed gesloten is, denk aan circa 300ml). Let op, je mag alleen met 1 hot saus en 1 sambal mee doen!!

Alle deelnemende sauce en sambals worden dit jaar op een speciale kraam tentoongesteld waar proeven uiteraard ook mogelijk is. Bij deze kraam wordt 1 algemene stembus geplaatst,

Elke bezoeker krijgt bij de ingang 2 stembiljetten waarmee 1 stem favoriete hot saus en 1 stem favoriete sambal uitgebracht kan worden in de verzegelde stembus.. Bezoekers kunnen zaterdag en zondag stemmen, zondag rond 16:00 gaan we de stemmen tellen. Rond 18:00 uur maken we de eerste drie plaatsen in deze twee categorieën bekend op het hoofdpodium en op onze sociale media. Dit jaar hebben we net als voorgaande jaren 2 prijs categorieën (zie afbeeldingen hieronder)

stemvoucher_HOTsauce_nl4.jpg
 
Schermafbeelding 2019-08-15 om 11.58.43.png
Schermafbeelding 2019-08-15 om 11.58.48.png
stemvoucher_HOTsauce_nl3.jpg
 

Bij de infostand kan iedereen terecht met alle vragen over de wedstrijd en het stemproces, maar als je nu al vragen hebt en of je wilt je vooraf al aanmelden als deelnemer dan kan je mailen naar :jasper@dutchchilifest.nl

Je sauce of sambal mag mild tot extra heet zijn, of fruitig en kruidig, de enige voorwaarde is dat de hot sauces en sambals met chili’s bereid zijn. Dus een mooi etiket is leuk, en heeft een meerwaarde, maar de smaak van de massa is op deze manier altijd doorslaggevend.

De prijs:
De Dutch Chili Award onderscheidt vooral hoogwaardige en smakelijke chili-producten. Naast een trofee en natuurlijk de roem en glorie in de scene, ontvangen de winnaars een certificaat dat hen het recht geeft het officiële Dutch Chili Fest Award-logo op het winnende product en op hun homepage te gebruiken.

En als laatste, zie hier naast eens twee trotse winnaars en drager van ons logo op hun etiket ‘El Jefe” en “Non de Dru hete Sauce” van Dr Worst.

nondejuuu kopie.jpg

Best Hot Sauce 2017 / 2018

“Non de Dju hete Sauce” van Dr. Worst (winnaar Dutch Chili Award 2017)

“Non de Dju hete Sauce” van Dr. Worst (winnaar Dutch Chili Award 2017)

hefefles kopie.jpg

Best hot sauce 2014 / 2015