Eerste band 2019 bekend!

MAMIHLAPINATAPAI

Nienke-Veneboer-web kopie 3.jpg

Onuitspreekbaar goed! Mamihlapinatapai bestaat uit acht muzikanten, heel veel lettergrepen en een mix van latin, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en… cumbia! Denk aan een Spaanse cocktail met ingrediënten van Manu Chao, Che Sudaka en TenTemPiés. Vorig jaar werd het op veel festivalweides een grote fiësta. Maar liefst 45 shows stonden in de agenda met talrijke hoogtepunten zoals Sniester, Patronaat, Oerol, Mañana Mañana, Surfana, MadNes Festival, Zwarte Cross, Wildeburg, Ferrara Buskers Festival in Italië, een korte tour door Spanje, PLLEK Live Stage en een mooie afsluiter samen met Bazzookas in PAARD. Dit jaar gaat het avontuur gewoon vrolijk verder met veel vreugde, extatische energie en een explosieve overtuiging. Follow the cumbia!!!

Dennis Overweg aka DJ Dikke Dennis

dcf_elketeurlinckx-157.jpg

Na 20 jaar op tour te zijn geweest met Peterpanpeedrock heeft deze man al heel wat Rock n Roll uurtjes op zijn naam staan. Na t' uiteen vallen van de band houd Dikke Dennis naast zijn eigen nieuwe band zich momenteel veel bezig met het draaien van platen op feesten partijen en festivals. Naast t draaien van 50,s 60,s 70,s en 80,s draait Dennis zijn hand niet om voor t nederlands talige lied.

Door de sfeer goed aan te voelen maakt Dennis van zijn set een niet te vergeten feest voor allen. Venues en festivals waar Dennis oa al heeft gedraaid zijn: Heineken Music Hall, Melkweg , Paradiso, Effenaar , Vera, Solar festival, Brandend Zand, Zwarte Cross en op after party.s van Jerry lee lewis, Chuck Berry en zelfs Danny de Munck

Één ding is zeker n avondje Dikke Dennis is n avondje gezelligheid vol met Rock & Roll herinneringen!!!