MARKET

PITTIGE MARKT
Van extreem spicy sauzen en Mexicaanse dodenmaskers tot innovatieve middelen om je planten mee te verzorgen. Dutch Chili Fest’s Pittige Markt is walhalla met scherpe prijzen en producten. Een plek voor pittige lifestyle en niche producten, eetbaar en oneetbaar.

(SPICY) FOOD LINE-UP
Eten staat op Dutch Chili Fest centraal. Alhoewel niet al het eten op het festival per se flaming hot is, is wel veel eten afkomstig van boeren uit de omgeving. Lekker, verantwoord en vers eten.

100% PLANT BASED
Nieuw dit jaar op Dutch Chili Fest is een plant based area die wordt gehost door onze plantaardige rock ’n roll vrienden van Just Like Your Mom. De post milk generation komt hier volop aan zijn trekken want het eten is 100% plantaardig. De chefs van Mom zijn grote liefhebbers van de chilipeper. “Het idee voor de Mom’s Chili Burger is op Dutch Chili Fest ontstaan waar Mom in 2012 een prijswinnende chilisaus maakte. Na maanden van testdraaien, proeven en het bijschaven van het recept is het resultaat een ambachtelijke ‘bean burger’ met maar liefst 26 natuurlijke en biologische ingrediënten en een geweldige smaak met pit!” Aldus Etjen van Vliet van Just Like Your Mom. Verwacht dus geen geitenwollensok-maaltje, Just Like Your Mom serveert vega(n) eten met ballen. Mom’s catering team & friends will take good care of you!

Wil je een stand huren op de Pittige Markt? Stuur een mail naar Leo (leo@bureauzwaardvis.nl) met daarin een duidelijke beschrijving van jouw producten, enkele foto’s en eventueel een link naar je website.

Schermafbeelding 2017-03-11 om 12.30.32.png